NEWSLETTER | KONTAKT


           
 

< návrat zpět

8.11.2016 - Nové dotace z EU

Vážení obchodní partneři,

v současné době se otevřely nové dotace z EU. Administrátorem je Ministerstvo průmyslu a obchodu.

Příjem prvních žádostí o dotace se otevírá od 7. 11. a pro velký zájem se očekává uzavření jednotlivých výzev během 14-ti dnů – času na podání žádosti je tedy málo.

Během tří až čtyř týdnů je potřeba připravit a podat kompletní dotační žádost. Pokud žadatel tento termín nestihne, může ztratit vynaložený čas a nemalé finanční prostředky za přípravu dokumentace k žádosti o dotaci. Je třeba zahájit přípravy žádosti o dotaci co nejdříve. V případě úspěšné žádosti jsou náklady na přípravu proplaceny z dotace.

Vaše firma je vhodným příjemcem těchto dotací a proto Vám představujeme, jaké podpory můžete získat. V případě zájmu Vás naši  pracovníci ochotně s těmito možnostmi seznámí při osobní schůzce.

Na co lze dotace čerpat:

Podnikatelské subjekty mohou v otevřených výzvách získat nevratnou finanční dotaci ve výši až 60 %, a to na následující aktivity:

·         Pokud plánujete rekonstrukce Vaší podnikatelské nemovitosti – modernizaci objektů, stavební úpravy, inženýrské sítě, zhodnocení technického zařízení (a s tím související náklady na projektovou a inženýrskou činnost), pak je pro Vás určen program Nemovitosti, viz příloha.

·         Pokud plánujete v rámci Vašeho podniku zřídit školicí středisko (rekonstrukce školicích prostor včetně jejich vybavení, pořízení vzdělávacích programů), pak je pro Vás určen program Školicí střediska, viz příloha.

·         Pokud plánujete rozšířit své podnikání na zahraniční trhy (účast na zahraničních výstavách a veletrzích, cizojazyčné propagační materiály), pak je pro Vás určen program Marketing, viz příloha.

·         Pokud plánujete vybudovat či modernizovat datové centrum, pak je pro Vás určen program ICT a sdílené služby – aktivita Budování a modernizace datových center, viz příloha.

·         Pokud plánujete tvorbu moderních digitálních služeb, aplikací a firmware, pak je pro Vás určen program ICT a sdílené služby – aktivita Tvorba nových IS/ICT řešení, viz příloha.

·         Pokud plánujete zřízení či provoz center sdílených služeb, pak je pro Vás určen program ICT a sdílené služby – aktivita Zřizování a provoz center sdílených služeb, viz příloha.

·         Pokud plánujete tvorbu nových IS/ICT řešení a jste začínajícím podnikem, pak je pro Vás určen program ICT a sdílené služby pro začínající podniky, viz příloha.

 

Následně se v nejbližší době očekávají také dotační výzvy na:

·  nákup výrobních technologií, zavádění inovovaných produktů a procesů do výroby;

·  úspory energií v podnikatelských objektech včetně OZE;

·  infrastruktura pro výzkum a vývoj, podpora činností spojených s výzkumem a vývojem.

 

PŘÍLOHY:

Nemovitosti

Školící střediska

Marketing

Budování a modernizace datových center

Tvorba nových IS/ICT řešení

Zřizování a provoz center sdílených služeb

Pro začínající podniky

 

Zuzana Mrázová

AGAMOS s.r.o.

735 35 Horní Suchá, Zelená 1387/14

IČ: 28349521

DIČ: CZ28349521

Tel.: +420 774 422 755

mrazova@agamos.cz

www.agamos.cz

 

 


 





PARTNEŘI

















  HK V KARVINÉ  |   PROJEKTY A MEMORANDUM  |   FOTOGRAFIE Z AKCÍ  |   KONTAKT  |   KHK MSK  |  
KE STAŽENÍ  |   ARCHÍVNÍ PŘÍSPĚVKY  |   ARCHÍVNÍ FOTOGALERIE  |   HK ČR