NEWSLETTER | KONTAKT


           
 

< návrat zpět

3/2024 - Vítáme nové členy v OHK Karviná


SUPRATON s.r.o., www.supraton.cz

Tvorba a administrace e-shopů na klíč – více jak 15 leté zkušenosti

Profesionální komplexní online marketing – více jak 15 leté zkušenosti

E-mailingové služby – Posíláme, vytváříme a oslovujeme desítky tisíc klientů

Tvorba videí ve formě spotů, firemních prezentací – opatříme titulky, mluveným slovem, a to i multijazyčně, dodáme v případě potřeby moderátora, který firmu představí dle požadavku, seriozně, humorně…

Hudební produkce na klíč – máme profesionální matadory, kteří připraví pro vás jakoukoliv hudební produkci včetně moderátora, v portfoliu máme spoustu žánrů, umělce, jako je například Michal David, No Name a spoustu dalších, včetně cimbálovky

Zajistíme moderátora na kulturní akce, firemní večírky…

 

OCHI - INŽENÝRING, spol. s r.o., www.ochi.cz

Jsme technicko-inženýrská firma s rodinnou tradicí.

Od založení se zaměřujeme na realizaci projektů a finálních dodávek průmyslových aplikací hydraulických, pneumatických a mechatronických systémů.

Nemalý podíl činnosti tvoří permanentní systémový výzkum, vývoj, inovace a jejich rychlá realizace.

Aplikujeme vlastní technické know-how především v oblasti hydrauliky pro hutě a ocelárny, divadelní techniku, koksárenská zařízení, lisy a tvářecí stroje, cementárny a strojírenství, včetně lokálních elektronických řídicích systémů a klademe maximální důraz na omezování významných negativních dopadů na životní prostředí, bezpečnost práce a zdraví obsluhy

zařízení.

Zakládáme si na spolupráci s renomovanými českými a evropskými firmami, jak v oblasti inženýringu, tak v oblasti subdodávek, s cílem zajistit odběrateli optimální užitné hodnoty zařízení při jejich vysoké provozní spolehlivosti a životnosti. Společnost zajišťuje v plném rozsahu i servis a opravy těchto zařízení.

Naší dlouhodobou strategií je aplikovaný systémový výzkum, vývoj, inovace a dynamický rozvoj lidských zdrojů.

 

Kanu systém s.r.o., www.kanu.cz

Kurzy, školení a vzdělávání dospělých jsou naší doménou více než 25 let. Za čtvrtstoletí našimi kurzy prošly stovky manažerů, obchodních zástupců, prodejního i poprodejního personálu. V posledních letech se významnou součástí naši praxe staly dotace a dotační poradenství. Díky tomu jsme schopni mnohem efektivněji a se značnou úsporou nákladů připravovat kurzy a školení pro nejširší spektrum zákazníků.

Mezi naše služby automaticky řadíme kontrolní nástroje, jako jsou např. tajné nákupy nebo audity kvality. Jsme schopni nastavit firemní standardy s přesahem do personalistiky, optimalizace firemních procesů nebo AC / DC. Moto naší společnosti je „S námi prodáte více“ a nejen díky tomu nastavujeme všechny související kroky tak, aby tomu tak skutečně bylo.

 

AS CHEMOPRAG, a.s., www.aschemoprag.cz

Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti projekce a inženýringu ve všech profesích, tj. v profesi stavební, technologické, strojní, elektro a měření a regulace. Inženýring je zajišťován kmenovými zkušenými zaměstnanci, kteří zabezpečují veškeré fáze projektu od studie až po prováděcí projekty a dodávky, veškerá příslušná dokumentace se připravuje v souladu s rozsahem prací.

Naše společnost zajišťuje i realizaci investičních celků, a to jako generální dodavatel projektů na klíč, včetně jejich uvádění do provozu. Dodávky zařízení, materiálu, stavební a montážní práce jsou zajišťovány formou EPC/EPCC nebo EPCM kontraktů pod řízením a koordinací projektových manažerů.

Zároveň nabízíme spolupráci s výzkumnými institucemi, vědeckými centry, vysokými školami či vlastníky patentů a s jejich pomocí realizujeme výsledky výzkumů nebo nové technologie do pilotních a plně funkčních průmyslových aplikací.

 

ČMELÁČEK z.s., www.cmelacek.cz

Denní stacionář pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením a poruchami autistického spektra.

Klubové volnočasové aktivity pro osoby s mentálním postižením a PAS a jejich rodinné příslušníky.

Poradenská činnost.

Vzdělávání.

 

Lenka Klimszová, https://www.generaliceska.cz/poradce-lenka-klimszova

Pojištění podnikatelů a občanů.

 

F+A FordertechAutomation s.r.o.

Služby, výroba

 


 





PARTNEŘI

















  HK V KARVINÉ  |   PROJEKTY A MEMORANDUM  |   FOTOGRAFIE Z AKCÍ  |   KONTAKT  |   KHK MSK  |  
KE STAŽENÍ  |   ARCHÍVNÍ PŘÍSPĚVKY  |   ARCHÍVNÍ FOTOGALERIE  |   HK ČR