NEWSLETTER | KONTAKT


           
 

< návrat zpět

15.5.2024 - Vítáme nového člena OHK Karviná - Stanislava Vavříka

Stanislav Vavřík

Jsem odborník s více než 15 lety zkušeností v oblasti on-line strategií zaměřených na konverze, specializující se na e-shop marketing. Mé profesní poslání je poskytovat efektivní řešení v digitálním marketingu, které vedou k reálným příjmům, nikoliv pouze ke zvýšení sledovanosti na sociálních sítích. Tento přístup je založen na mém přesvědčení, že skutečná hodnota marketingových aktivit se neměří počtem sledujících, ale jejich dopadem na obchodní výsledky.

Obsah činnosti pro členy v Hospodářské komoře:

Poradenství v oblasti optimalizace marketingových aktivit - Nabízím konzultace a strategické plánování pro zvýšení efektivity marketingových kampaní, s cílem maximalizovat ROI a minimalizovat zbytečné výdaje na neefektivní reklamní aktivity.

Program "Online Marketing Evolution" - Speciálně navržený program, který klade důraz na postupný rozvoj firmy skrze strategické online marketingové aktivity. Program zahrnuje:

První kontakt přes online schůzku - Zde poskytuji cenné rady a analyzuji specifické potřeby a cíle podnikání klienta.

Dotazník rizik - Pomocí dotazníku identifikuji slabá místa v marketingových aktivitách klienta.

Audit stávajících marketingových aktivit - Provádím detailní analýzu online i offline marketingových aktivit klienta.

Navrhování a implementace úspěšných strategií - Vytvářím a aplikují strategie pro zvýšení počtu objednávek, zlepšení péče o stávající zákazníky a zvýšení ziskovosti.

Školení a vzdělávání zaměstnanců klienta - Organizuji školení pro zaměstnance klienta, kde je naučím efektivně spravovat a automatizovat marketingové aktivity, což přináší firmě interního marketingového specialistu, který zná firmu zevnitř a může efektivněji reagovat na její specifika.

Pravidelné edukace a konzultace - Zajišťuji pravidelné edukační seance a konzultace, aby byl zaměstnanec schopen udržet a dále rozvíjet své marketingové dovednosti, což přispívá k dlouhodobému úspěchu marketingových aktivit firmy.

Věřím, že mé zkušenosti a specifický přístup k online marketingu mohou přinést cenné pohledy a obohatit komunitu Hospodářské komory. Děkuji za zvážení mé žádosti o členství a těším se na možnost spolupráce a sdílení znalostí s ostatními členy.


 





PARTNEŘI

















  HK V KARVINÉ  |   PROJEKTY A MEMORANDUM  |   FOTOGRAFIE Z AKCÍ  |   KONTAKT  |   KHK MSK  |  
KE STAŽENÍ  |   ARCHÍVNÍ PŘÍSPĚVKY  |   ARCHÍVNÍ FOTOGALERIE  |   HK ČR